Célunk, hogy biztosítsuk az Ön kellemes pihenését és elkerüljük az esetleges félreértéseket, ezért szeretnénk, ha megismerkedne házirendünkkel!

Az apartman vendégei kötelesek betartani és elfogadni a Házirendet és az emberi együttélés, a kulturált viselkedés szabályait!

1. Fizetési lehetőségek: készpénz, bankkártya, utalás. Elfogadott pénznemek: Forint (Ft) és Euró. (€)

2. A szálláshely az érkezés napján 15 órától, az elutazás napján délelőtt 10 óráig áll a rendelkezésre. Egyéb lehetőségek előzetes egyeztetés alapján, rugalmasan intézhetők.

3. A szálláshely végleges elhagyásakor a kulcsokat be kell tenni a bejárat mellett kihelyezett kulcstárolóba. Ennek időpontjáról előre tájékoztassa a szállásadót!

4. A megegyezett időpont előtti elutazás esetén szállásdíjat nem térítünk vissza.

5. Az apartman elhagyásakor az átvett TV kapcsolót vissza kell adni. Az apartman elhagyásakor az ajtókat, ablakokat kérjük bezárni.

6. A szálláshelyet csak az előre egyeztetett létszámban vehetik igénybe a vendégek. Csecsemő részére utazó ágyat vagy kiságyat előzetes bejelentésre tudunk biztosítani.

7. A szállásadó jogosult – előzetes bejelentés nélkül – ellenőrizni, hogy a szálláshelyen az előre bejelentett, illetve kifizetett létszámban tartózkodnak-e a vendégek.

8. A vendégeink látogatót nappal (8 és 22 óra között) a szállásadóval előzetes egyeztetéssel fogadhatnak.

9. Háziállatot lehet az apartmanba bevinni, de csak az udvaron legfeljebb nappaliban tartózkodhat, a kanapéra felvinni és a szobákba TILOS!

10. Az átadott kulcsok esetleges elvesztése esetén a vendégek kötelesek azt haladéktalanul jelezni, és annak árát, illetve a zárcserét a szállásadónak megtéríteni.

11. A szállásadó nem vállal felelősséget a nem rendeltetésszerű használatból adódó esetleges anyagi károkért vagy balesetekért.

12. A vendégek által a nem rendeltetésszerű használattal okozott kárért a vendégek anyagi felelősséggel tartoznak, a kárt közvetlenül meg kell téríteni a szállásadónak.

13. A házirend megsértése kitiltást, illetőleg tárgyakeltulajdonítása, rongálása, egyéb intézkedést vonhat maga után.

14. Amennyiben a tartózkodás alatt azapartmannal, szobával kapcsolatban bármilyen probléma felmerül, kérjük, haladéktalanul értesítse arról a szállásadót. Utólagos reklamációt nem áll módunkbanelfogadni!

15. Az apartman berendezését a házból kivinni tilos! Az érkezéskor és induláskor az apartmant megtekintjük. Az esetleges károk okozása esetén, a károkat a vendéggel a helyszínen rendezzük.

16. A szálláshelyen hagyott értékekért a szállásadó nem vállal felelősséget. Az apartmanhoz tartozó értékek, tárgyak védelme a vendég felelősség körébe tartozik.

17. A szállásdíj tartalmazza a közüzemi díjakatés egyéb rezsi költségeket, az ágyneműt huzattal, egy héten túli tartózkodás esetén heti ágyneműcserét, valamint a végső takarítást.

18. A vizes ruhákat,törölközőket az erre alkalmas ruhaszárítóra kérjük elhelyezni és ne az apartman korlátaira vagy székekre stb. Kérjük, ügyeljenek a rendre és a tisztaságra. Elutazáskor az apartmanban, szobában kérjük, ne hagyjanak mosatlan edényt, ill. szemetet.

19. A mosdóban a szekrényben kisebb elsősegély-csomagot talál. Nagyobb baj esetén hívja a 112-es segélyhívó számot!

20. Tűz esetén a bejárat mellett található poroltó készülékkel, azonnal kezdje a mentést és hívja a tűzoltókat 105-ös számon majd azt követően a szállásadót!

21. Az apartmanban dohányozni szigorúan tilos! A dohányzás az udvaron a kijelölt helyen történhet!

22. Az apartmant a vendégek tisztán kapják meg, ottlétük alatt maguknak kell takarítani!

23. A háztartási szemét gyűjtése a konyhában található szemetesben lehet. Amennyiben azok megtelnek az udvaron lévő kukában helyezzék el azokat! Újabb szemeteszsákot a konyhaszekrényben találnak.

24. Étkezés: Az apartman jól felszerelt konyhával rendelkezik. Kérjük a tisztaságra ügyelni! A mikrohullámú sütőbe fémet tartalmazó edényt ne tegyen be!

25. Parkolás: Parkolni a zárt udvaron díjmentesen lehet! A kapubejáratot hagyja szabadon minden esetben!

26. Az udvaron található kijelölt bográcsozó és grillezőhely az apartman részére van fenntartva. Tüzet rakni kizárólag ott, szélcsendben, egy vödör oltóvízzel felszerelkezve lehet. A tűzrakás után kérjük a Vendégeket a szemét eltávolítására az eszközök letisztítására és a parázs eloltására.

27. A vendégek és a szomszédok nyugalmának biztosítása miatt, az apartmanban 22h-08h között TILOS hangoskodni, zenélni vagy zenét hallgatni.

28. Apartmanunkban szelektíven gyűjtjük a hulladékot! Kérjük, a hulladékot az erre kihelyezett kukákba gyűjtsék!

Mi a Bajcsyház apartman tulajdonosai mindenkor a vendégeink kényelmét és pihenését tartjuk szem előtt. Szívesen állunk rendelkezésükre bármilyen probléma felmerülése, információ szolgáltatása… stb. esetén. Kérjük, forduljanak hozzánk bizalommal!

Kellemes időtöltést és jó pihenést kívánunk!

Dr. Novinszkyné Vertarics Anita Edina